• (+47) 922 82 987
  • Man - Fre 08:00 - 16:00

Profileringshus med storformatproduksjon

Fakta om BS Reklame AS

BS reklame AS kjøpte 1. april 2018 opp reklameproduksjonen til Deltagruppen AS. Med på lasset fulgte både kunder og ansatte da Deltagruppen AS besluttet å trekke seg ut fra profileringsmarkedet.

Produksjonen inneholder produksjon av foliedekor, print med UV direkte på skilt og dekormedia, sublimeringstrykk på kopper, lasergravering, design, bildekor og mye mer.

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd og har fokus på å følge utviklingen i markedet. Både innen bransjens teknologi og råmaterialer.

BS Reklame AS er et profileringshus som driver med såkalt storformatproduksjon innen skilt- og dekorbransjen. Våre kunder får hjelp med alt fra å designe logoer til dekor av arbeidslokaler, bygge profiler for et helhetlig uttrykk, skilte bygg både utvendig og innvendig, samt å dekorere biler for synligheten til ditt firma, som får din kunde til å legge merke til deg.

Hos BS Reklame AS er ingenting hyllevarer, en unik løsning for hver enkelt kunde er viktig for oss. Derfor ønsker vi en tett dialog, og å hjelpe dere kreativt om det er ønskelig. Kreativitet er et nøkkelord hos oss, men vi ønsker at kundene våre skal føle eierskap til de løsningene vi presenterer for dem. Slik at når skissen blir presentert får dere en opplevelse av; «Det var akkurat slik vi tenkte!». For å komme dit må vi kommunisere godt, og derfor prøver vi å gi kunden en person å forholde seg til; Fra idé til montasje.

Vi har også eget montasjeteam som sørger for at skilter og dekor kommer dit det skal uten at kunden trenger å tenke på å kontakte andre leverandører - igjen enkel kommunikasjon.

BS Reklame AS

Vestengveien 40
1725 Sarpsborg

Org.nr.: MVA 920 640 702

Ditt profileringshus:

Hos oss får du en totalløsning innen skilt og dekor
Fra idé til ferdig montert skilt
© 2023 BS Reklame AS - Webdesign: JKWEB